Populaire berichten

vrijdag 17 december 2010

Een beetje rekenen...

Vlaamse Verhalen kent nu 20 korte verhalen. Dit sinds 16 november 2010 , onze stichtingsdag. Dat betekent dus 5 verhalen per week. Er zijn nog 2 verhalen onderweg; dat zal voor volgende week zijn. Niet slecht voor een beginnende site, rekening gehouden met het feit dat er nog een miljard websites bestaan die elk bestaansrecht opeisen. Het internet heeft veel nieuwe kansen gecreëerd maar hoe spring je eruit? Dat weet ik niet, ik denk gewoon nog meer inzendingen tot Vlaamse Verhalen dé site bij uitstek wordt voor het Vlaamse verhaal, zijn auteurs en zijn lezers.

Hopen we dus dat het volgende jaar het jaar van de grote doorbraak wordt. We beseffen wel dat het gratis aanbod voor de auteur niet zo aantrekkelijk is, maar daar staat tegenover dat je toch gepubliceerd wordt, en over een paar jaar  bij onze pioniers mag gerekend worden. En wie weet vang je ook de aandacht van uitgevers.  En er bestaat ook een sectie voor flash-verhalen. Daar hoef je als goede schrijver niet meer dan een halfuurtje aan besteden.

Met deze mijmering wil ik de kersttijd inluiden. Voor de een wat meer sneeuw, voor de ander een kleinere verwarmingsfactuur, voor elck wat wils. Met de beste wensen  voor prettige feestdagen vanwege het bestuur (!) van Vlaamse Verhalen!

Lees en download Vlaamse verhalen hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.